Her er mine topp seks norske podcasttips verdt å sjekke ut i 2021:

– Tid er penger – med Peter Warren | Finans/Økonomi
– Kryptografen – med Torbjørn Bull Jensen og Richard Paulsen | Krypto/Bitcoin
– BYNN – med Christopher Vonheim | Business/Karriere
– Chivadze – med Frode Lia og Tor-Kristian Karlsen | Fotball
– Hennings Verden – med Henning Karwowski | Gjester med kunnskap og innsikt

– Goffeng På Leting – med Espen Goffeng | Poltikk og Samfunnsdebatt

TID ER PENGER

Dette er en podcast med Peter Warren. Peter Warren har over 30 års erfaring som forvalter, trader og investor. Han startet innenfor metaller, råvarer og har de senere år forvaltet og tradet dette i tillegg til valuta, aksjer og renter. Han startet blant annet det norske markedet for aksjeopsjoner i 1987, har 10 års erfaring som opsjons-market maker og 12 års erfaring som forvalter av hedgefond.

Warren mottok tilsammen fem internasjonale priser for denne forvaltningen. Han er utdannet innen økonomi og statsvitenskap og har i Norge studert ved Forsvarets Høgskole og Universitetet i Bergen. Peter går ofte mot strømmen, og stiller spørsmål ved etablerte sannheter og er motstander av gruppetenkning. I denne podcast-serien forteller Peter om sin historie og det store prosjektet han jobber med nå.

Bonus:

KRYPTOGRAFEN

Kryptografen med Richard og Torbjørn – siste nytt og alt du trenger å vite om bitcoin, kryptovaluta og blokkjeder.

BYNN (Build Like The Best)

We started BYNN with a very simple but ambitious idea: to help people to make their dreams and passions a reality, and to share what top-performing people in their fields have learned on their journey.

We hope that you enjoy the content and join our community by connecting with us on social media, and help us make this platform the best way to consume ideas, models, and stories that can help fuel the next start-ups, companies, entrepreneurs, athletes and top performers.

Best,
Co-Founder, Christopher Vonheim

HENNINGS VERDEN

Lytt til lange samtaler uten begrensninger som omfavner alt fra psykedelika, personlig utvikling og aliens, til forskning og ville historier! En perfekt blanding av vitenskap, filosofi og komedie. En øyeåpner for din egen verden.

CHIVADZE

Frode Lia og Tor-Kristian Karlsen snakker fotball, med eller uten gjester, gjerne lenge og litt nerdete. Sannsynligvis kun for spesielt interesserte.

GOFFENG PÅ LETING

Denne podden er produsert av meg, Espen Goffeng, i samarbeid med Tankesmien Agenda. Jeg står ansvarlig for innholdet. Her skal vi snakke om litt av hvert som har med kultur, samfunn, politikk og økonomi å gjøre. Men vi skal innom mye annet også. Kjønnsdebatt, historie, ytringsfrihet, innvandring, nasjonalisme, menneskenaturen, klima og humor. You name it. Vi tar veldig gjerne imot tips om hva folk vil høre om og hvem de vil høre det fra. Og vi tar gjerne ris og ros her på Facebook-siden. Men hovedfokuset vårt skal helt klart være på problemene sosialdemokratiske partier sliter med rundt omkring. Deres nedgang er bekymringsverdig. Hva har skjedd med dem, og hva har de gjort feil? Sosialdemokratiets partier er i jo forvitring i mange europeiske land, og ytre høyre styrker seg. Labour er – etter et elendig EU-valg – i full fart på vei inn i et nytt traume med avhoppere og interne stridigheter. Hvorvidt de vil være i stand til å vinne et valg i nær fremtid virker å være avhengig av om deres motstandere skyter seg selv i foten med et enda større kaliber enn de selv gjør.

SISTE EPISODER FRA WOLFGANG WEE UNCUT:

WWU WEBSHOP: Wolfgang Wee Uncut Webshop

WWU KATEGORIER:

Leave a Reply